Email
Önfejlesztő tréner
online üzlet mentor

Anita 2005-ban költözött ki Bécsbe, amikor elkezdte az egyetemet. Magyarországon született 1983-ban Szombathelyen, ahol gyerekkorát töltötte. Korán beletanult a vállalkozással és üzlettel járó életformába, hiszen már 11 évesen elkezdett a családi vállalkozásban dolgozni. 4 évvel később vásárolta meg első ingatlanját. Majd 14 évesen elköltözött otthonról egy szigorú kollégiumba, ahol egy magas színvonalú kéttannyelvű üzleti középiskolában sikeresen levizsgázott.

A gazdasági egyetemet Bécsben végezte el, majd rögtön elhelyezkedett és dolgozni kezdett egy középnagyságú cég beszerzési osztályán Bécs külvárosában. Ez időszak alatt rengeteget szenvedett, mert nem találta az útját, sem pedig hivatását ezen a munkahelyen. Ez az őrlődés 2 évvel később a második munkahelyén is folytatódott. Ez alatt a pár év alatt rengeteget tanult az emberi természetről, a személyi fejlesztésről és a szónoki beszédről. Sok sikerkönyvet olvasott, híres szemináriumokon vett részt, ahol folyamatosan továbbfejlesztette magát. Belemerült az NLP (neuro lingvisztikus programozás) tudományába, elkezdett jógázni és rendszeresen meditálni. Később egy “life and business coach” képzést is elvégzett és megtanulta önszorgalomból a HTML5 programozást és a webdesign-t.

Anita ma már csak a saját vállalkozásával és a személyi fejlesztő tréner karrierjével foglalkozik. A Toastmasters International büszke tagja, több sikeres ebook szerzője, a Storytelling tudománya könyv írója és egy gyönyörű szép kislány édesanyja.

Középvállalati beszerzési managerként kezdtem pályafutásom rögtön az egyetem után.

Másfél év múlva eladási managerként folytattam szintén egy középnagyságú internacionális vállalatnál, ahol ismét másfél évet töltöttem.

Miután felmondtam, sikertelen próbálkozások végeláthatatlan sorozata következett. Rengeteg idő- és pénzbefektetés árán tanultunk folyamatosan saját hibáinkból. Alakítottunk egy gyors randi céget Bécsben, amely 4 hónap, több ezer euró befektetés után csődbe ment. Itt tanultam meg, hogy az egyetemi tanulmányaim során nyert tudásanyagot alkalmazni is kéne. 🙂 De volt új cseh sörmárka (Praha, aki ismeri) ausztriai képviselete, egyedi HandIn telefontok gyártása Kínában és értékesítése Ausztriában, mexikói magas minőségű tequila import, mexikói chillis édességek importja és b2b eladása, szoftware fordítás videómagyarázattal, coaching felkínálása hotelokban, eBay és Amazon webáruház felállítása és értékesítés, social media bloggolás hónapokon keresztül stb. Majd végül a családi vállalkozásunkat kezdtünk el európai szinten kiépíteni. A CoalaShop cég, mely bayeri típusú gyermekruházattal kereskedik. A mai napig gyönyörűen nő és fejlődik. Emelett boldogan élek szenvedélyemnek, segíteni, célt mutatni és támogatni, miközben különféle tréningeket tartok és 1on1 coachingot kínálok fel.