2004 óta foglalkozom online vállalkozásokkal és így került az életembe az online marketing. Nem abból élek, hogy tanítom, hanem aktívan használom minden egyes nap.

Az első cégem 15.000 Ft-ból indítottam el és mára több, mint 4000 ügyfelem van. Mindezt támogatók és segítők nélkül értem el. Ráadásul a lehető legunalmasabb és legnehezebb piacon, ahol rengeteg konkurens van, mindegyiknek a vérében van az internet, ráadásul hatalmas az árverseny. Ez a piac a domain regisztráció, ahol igazi nagyhalak, sőt cápák között tanultam meg a túlélést. A mindennapos versenyben megedződtem, miközben rengeteg előadáson voltam, könyvtárnyi marketing irodalmat olvastam és 12 év alatt minden nap a saját cégemben teszteltem és csiszoltam az elméleti tudást gyakorlattá. Azóta stabil növekedési pályára állítottam a cégemet, automatizáltam, így ha 2 hétre nyaralni megyek Ázsiába vagy a Karib térségbe, akkor is ugyan annyit keresek. Azóta több vállalkozást is viszek párhuzamosan, mert a munkám a hobbim.

Tanulok, kipróbálom, ha működik örülök. Úgy érzem ideje a tudásom megosztani másokkal is, hiszen látom, hogy amit csinálok az működik. Vannak ügyfeleim, akik a tanácsaim alapján a csőd széléről növelték évi 500 M Ft-ra a bevételüket. Az ő piacuk könnyebb, mint az enyém, így látványosabb a fejlődés is. Lehet én vagyok a mazochista, hogy a könnyű pénz helyett a kihívásokat keresem.

Sok helyen kérik a tanácsaimat és sokszor nincs időm kifejteni azokat, így célszerű volt a tudásom egy részét összefoglalni ebben a könyvben. Így mostantól, ha a KKV Marketing, a KKV üzleti , vagy a PPC Pro csoportban kérdeznek, akkor rövid válaszaimhoz hozzátehetem, hogy a részleteket bővebben leírtam a könyvemben. Aktív vagyok még az entity.hu fórumon, ahol számtalan témát indítottam már és több, mint 2400 hozzászólásom van.

Imádom a problémamegoldást, megérteni a dolgok működését és érezni azt a flow élményt, amikor a teljes szellemi kapacitásomra szükség van. Oda vagyok a természetért, a túrázásért és a mozgás minden formájáért. A marketingben azt a lehetőséget láttam meg, hogy erőszakmentesen irányíthatom az emberek figyelmét olyan dolgokra, amik jobbá tehetik az életüket. Hiszek abban, hogyha van egy jó ötleted és abból készül egy jó termék, akkor már csak a megfelelő módszerre van szükséged, hogy jobbá tedd vele az emberek életét. Ez pedig óriási felelősség. Ha nem jó módszert használsz, ha nem jó a marketinged, akkor elvesztegeted az ötleted és az emberek többségét megfosztod egy nagyszerű dologtól. Ezt nem teheted meg velük! Nem hagyhatod, hogy egy rosszabb megoldással érjék be, csak mert félsz jó döntést hozni.