Előzetes az interjúból:

 

Gál Beáta vagyok, Üzleti Siker Mentor, Transzformációs Coach, a Have it All Közösség létrehozója, vezetője, boldog édesanya, feleség, nő, üzletasszony.

Amikor évekkel korábban, életem különböző területei – anyagi jólétem, üzleti sikereim, egészségem – az ígéretes korábbi éveimmel és a vágyaimmal ellentétben jelentős hiány állapotba kerültek, elhatároztam, újraírom magamat és a történetemet. Eldöntöttem, hogy megtalálom azt a módszert, amellyel nem csak én, de bármely hozzám hasonló ambiciózus vállalkozó, vezető igazi sikersztorit írhat, élhet. Talán kissé meglepő, de nem elsősorban az üzleti sikerek lebegtek a szemem előtt, ahogy most sem azok éltetnek. Az a Nő akartam lenni, aki élete minden, számára fontos területén bőségben él, és azt a módszert kerestem, ami minden vágyakkal teli, coacholható, a mindennapi értelemben vett legátlagosabb képességű vállalkozó számára is követhető, ráadásul egyszerűen, könnyedén, eleganciával, kiteljesedést hozóan.

Eredeti közgazdász végzettségemet követően elvégeztem a nemzetközi üzleti & coaching akadémiát, okleveles transzformációs coach és a nemzetközi coaching szövetség tagja lettem. Eddigi munkám és tanulmányaim során lehetőségem volt, és jelenleg is lehetőségem van együttműködni nemzetközi szinten sikeres üzletasszonyokkal, üzletemberekkel, coachokkal, tanítókkal, spirituális vezetőkkel, többek között Neale Donald Walsch-sal, akivel közösen 3 programot kínálok vezetőknek, vállalkozóknak, és aki meghívásomra, életében először Magyarországra érkezik, és az ő részvételével, vezetésével tarthatom meg mesterkurzusomat 2019. januárban.

Mindazt, amit az üzleti mentorálás és a transzformációs coaching során közvetítek, saját életemben sokszorosan kipróbáltam, ha úgy tetszik teszteltem. Nem közvetítek semmi olyat, amiről ‘csak hallottam’, amit ne alkalmaztam volna a saját életemben, és aminek köszönhetően ne értem volna el jelentős sikereket, akár az üzleti létben, vagy a magán életemben.

Azt vallom, az élet életünk derekán kezdődik! Mindarra a tapasztalatra, kihívásra, élményre, sikerre, fájdalomra, amit egy fél életen át megélünk, szükségünk van, hogy elindulhassunk tudatosan abba az irányba, amerre mindig is haladni kívántunk. Ez az igazság sok téren megállja az én életemben is a helyét. 40-es éveim elején lettem édesanya és egyben választottam üzleti életemben a feltétel és korlátok nélküli kiteljesedést.

 

Nulláról felépítettem – a saját modellemet követve- azt az üzleti vállalkozást, amely jelentős értéket közvetít, lehetővé téve, hogy a vállalkozásom mellett időt fordítsak saját igényeimnek megfelelően személyes fejlődésemre, minőségi időt töltsek szeretteimmel, gyermekemmel, hódoljak az utazás élményének, látogatva hazánk, a világ legcsodálatosabb helyeit. Mindezt az általam vágyott életszínvonalon, úgy, hogy a vállalkozásom második teljes évében többszörösen 8 számjegyű jövedelmet termelt jelentős részben az automatizált üzleti folyamatoknak köszönhetően.

 

Vélemények Beátáról:

Dr. Illich Ferenc

Ügyvéd

“Ügyvédként tevékenykedem. Gál Beátával való közös munka előtt is elkönyvelhettem magamnak sikereket a vállalkozásomban, hivatásomban és természetesen nehézségeim is voltak szép számmal. Beátával folytatott közös munka során elindultam egy olyan óriási utazáson magam és a vállalkozásom felé, amelyre akkor még nem is gondoltam, hogy jegyet váltottam.

Az általa vezetett coaching során óráról-órára, napról-napra, hétről-hétre olyan tudást, emberi hozzáállást, személyes segítséget, professzionális támogatást és módszereket kaptam, amelyeket korábban még soha nem tapasztaltam. Pont annyit, amennyire szükségem volt, pont akkor, amikor a legjobban kellett. Így legtöbbször néhány hét alatt elértem azt a célt, amit eredetileg csak 2-3 hónap múlva szerettem volna.

Rá kellet jönnöm, hogy az önismereti munkát nem lehet megspórolni, de a program által elegánsan tudtam magasabb szintre emelkedni és ezáltal a vállalkozásom is magasabb fokozatba kapcsolt. Az emberi kapcsolataim mellett az életem minden területe csodás módon megváltozott, és nem maradtak el a sikeres üzletek sem, amelyekben még több értéket tudtam adni az ügyfeleimnek, mint korábban bármikor. Úgy érzem, Beáta által egy másik dimenzióba kerültem. Sajnos hajlamosak vagyunk elhinni, hogy az előttünk álló világ csak annyit tartogat nekünk, amennyit mi magunk látunk belőle, Beáta azonban a saját példájával, profizmusával, hitelességével könnyedén képes megmutatni azt, hogy az álmaid is lehetnek akár a hétköznapjaid, a TE ÉLETED!”

 

Soós Andrea

képző- és iparművész, grafikus, producer

“Azért szerettem volna dolgozni Beátával, mert kreatív emberként, művészként kimagasló sikereket értem már el, azonban ezektől az erkölcsi sikerektől messze elmaradtak az anyagi sikereim. Ennek egyensúlyba állításához, a változáshoz segítségre volt szükségem. Meghatározó sikerélmény volt az első órák után elért áttörő üzleti eredmények.
A vele folytatott munkának köszönhetően lehetővé vált számomra egy több, mint 100 fős produkció újra színpadra állítása, melyhez pár hónap alatt megteremtettem a sokmilliós anyagi fedezetet, kiviteleztem a szervezést, a nagysikerű előadást.
Gál Beáta személye, egyénisége, tudása, tapasztalata, élete, a vele töltött pillanatok olyan inspirálóan hatnak rám, az életem különböző területeire, a vágyott életemre, a NŐre, a vállalkozó NŐre, amihez még hasonlóval sem találkoztam.
Szívből ajánlom Őt minden olyan vállalkozóNőnek és Nőnek, aki teljesebb, igaz életet szeretne élni, aki elakadást, gátat érez a vágyott élete felé, önmaga kiteljesedésében, harmóniában és szeretetben megélt élete felé. Aki magasabb szintre kívánja emelni élete területeit, mindezt olyan magas színvonalon, amit és ahogyan Beáta tanítja, közvetíti, és önmaga is él.”