László Erika segítségével nagyon gyorsan eljuthatsz a pozitív gondolkodás és a boldogság útjára!

 

Ezt azért elég nehéz elhinni… 4 nap alatt eljutni a boldogsághoz?

Ugyan hogyan, ha mindenhol gond van?

 

Mégis mindenki erre vágyik, és talán már te is eljutottál oda, hogy szívesen nyitnál az életedben új fejezetet, vagy csupán a személyiséged fejlődésének új lépcsőfokára lépnél, de nem tudod, hogy merre vedd az irányt a pozitív gondolkodás és a boldogság felé.

 

Életkríziseink, nyugtalansági időszakaink legtöbbször azt jelzik, hogy a nagy változásokküszöbéhez értünk. Ezek az időszakok esélyt adnak szakítani a múlttal, és vitorlát bontani a lélekvesztő viharban, hogy elinduljunk a legszebb álmaink megvalósítása felé a látóhatár reményteli, kék vonalán.

 

Létezik egy szupertudatos módszer a boldogság és a pozitív gondolkodás eléréséhez

 

Vajon mi nem enged haladni felfelé, a személyes megvalósuláshoz vezető úton? Mi húz vissza, amikor szárnyalni szeretnél?

 

Leggyakoribb problémáinkat a múltból hozzuk magunkkal, feldolgozatlan, félelem-alapú érzések formájában. Nincs az a normális felnőtt ember, aki egészen mentes lenne ettől a visszahúzó holtsúlytól, ami szinte észrevétlenül rakódik ránk az élettapasztalattal, és nem enged följebb emelkedni a boldogság felé.

 

A tudatalattinkban kísértő megoldatlan gondjaink, – a folyamatosan fennálló stressz -, ha nem kezeljük őket, láthatatlan gátlásokként kezdenek viselkedni, míg egyszer csak azt érezzük, hogy meg vagyunk akadva az életünkben.

 

Ezek az öntudatlanul magunkban hordozott, korlátozó programok, negatív beidegződések leggyakrabban a következő formákban csapódnak le:

 

  • kommunikációs nehézségek, személyes kapcsolati ügyek – a társkeresés során vagy a már meglévő párkapcsolatban, valamint a családon belül; nem csak a házastársi viszonyban, hanem a szülő-gyermek és a hozzátartozóinkhoz fűződő kapcsolatunkban is – amikor úgy érezzük, hogy még társaságban is egyedül vagyunk, senki sem ért meg, és nincs kivel együtt megélnünk a boldogságot;

 

  • elakadás a szakmánkban, karrierrünkben, és az ennek nyomában vészesen közelítő megélhetési gondok – amikor hiábavalónak, üres szólamnak tűnik a „pozitív gondolkodás”, mert nincs inspirációnk  a továbblépésre, se több erőnk a napi taposómalomra, és úgy érezzük, hogy végleg kiégtünk;

 

  • hiába igyekszünk a pozitív gondolkodást beépíteni a napjainkba (elvégre mindenki azt mondja, csak ezt kell csinálnunk, ugye?), és próbálunk minden maradék erőnket mozgósítva hetente új életet kezdeni, egyedül kimászni a mocsárból – a távolabbi vagy a közelmúltban ért súlyos csapások miatt önbizalmunk a padlón van, még akkor is, ha kívülre igyekszünk továbbra is mosolyogni;

 

  • nem tudjuk elfogadni a minket ért, vélt vagy valós veszteséget, és nincs erőnk elengedni a múltat, hogy végre mi is megtaláljuk a számunkra még mindig lehetséges boldogságot – pozitív gondolkodás és a jövőre való nyitottság helyett gondolataink minduntalan visszaröppennek a múltba, mely sehogy sem akar valóban múlttá válni;

 

  • a világ szeme elől rejtegetett sebek, „övön aluli” személyes gondok – olyan érzékeny pontok, amiknek még az érintésétől is félünk, nemhogy kezelni tudnánk őket – a teherbeesési problémáktól a fájó megcsaláson át egészen az elszegényedés fenyegető réméig.

 

Még felsorolni is kimerítő, hát még naponta megbirkózni mindezzel!

 

Ha eltévedtél az élet erdejében…

 

Igen, de mi szokott lenni a sokáig egyedül hurcolt, tonnás terhek cipelésének, a magányosan folytatott hősi küzdelmünknek az eredménye? A kimerülés, a további gondok, az érzés, hogy mindent egyedül kell megoldani, hogy nincs, aki segítene… te is érezted már ezt?

 

Mivel ezekkel a gondokkal sok évvel ezelőtt én is szembesültem, tudom, hogy miről beszélek, amikor azt mondom, nem vagy egyedül a gondjaiddal. Mindenki a boldogságot keresi, mégsem találja…

 

Ezért fejlesztettem ki sok tanulással és szerte a nagyvilágban önfejlesztéssel eltöltött évtizedek munkája nyomán a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) módszerét, ami egy csodálatosan gyorsan és könnyen alkalmazható és elsajátítható technika a gondjaink megoldására és a boldogságot teremtő, pozitív gondolkodás begyakorlására, egy boldogabb és elégedettebb élet megteremtésére.

 

SzuperTudatos Önfejlesztés™  mi ez, és mit adhat Neked?

 

Talán már sok mindent kipróbáltál, és úgy látod, semmi sem működik. Lehet, hogy már beletörődtél a sorsodba…, ilyen az élet, ezen nem lehet változtatni. Hidd el, nem vagy vele egyedül!

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés azonban többet és mást nyújt, mint bármilyen egyéb tréning, tanácsadás és coaching, mivel a legfrissebb tudományos eredményekre alapozott és egy teljesen egyedi, összefoglaló megközelítés ahhoz, hogy mindenki elérhesse a boldogság magas rezgéseit és fenn is tudja tartani!

 

Élettapasztalatomat és minden tudásomat hoztam össze benne úgy, hogy ez számodra is könnyen érthető és gyorsan használnató legyen. Persze én sem nemzetközileg aktív személyiségfejlesztő – boldogság és pozitív gondolkodást oktató – trénerként, hanem intenzív útkereséssel kezdtem pályafutásomat.

 

Nekem sem volt mindig könnyű, viszont ha én meg tudtam változtatni mindent az életemben, akkor te is képes vagy rá, hogy elérd a vágyott boldogságodat!

 

1992-ben az International Gordon Institute keretében kommunikációs módszereket, majd humanisztikus pszichológiát, később pedig Berne-féle tranzakcióanalízist, regressziós és -hipnoterápiát sajátítottam el a tudományos, nyugati pszichológia eszköztárából. (Eközben egy kis alapítványi iskolában voltam gazdasági igazgató.)

 

Ezeket a segítő módszereket, majd pedig coaching technikákat kezdtem el önállóan ötvözni az emberiség évezredes spirituális bölcsességével, ahogy utazásaim során egyre mélyebben elmerültem a tradicionális kínai gyógyászatban, a feng shui és a csakrák, meridiánok tanulmányozásában, sőt az inga és a kártya használatában is.

 

Egyszerű útkeresőből eljutottam odáig, hogy éveken át az amerikai (washingtoni) Spiritual Response Association alelnökeként tevékenykedjem. 13 éven át voltam a szervezet aktív Spirituális Választerápia tanácsadója, tanára, és azóta is 3 nyelven oktatom – a mára már – a világ 24 országából származó hallgatóimat, és segítem világszerte klienseim ezreit.

 

Tengerentúli tisztségemről a társaság alapítójának halála után 2013-ban lemondva, hoztam létre a sokirányú érdeklődésem és gyakorlatom alapján kialakított saját módszeremet, a SzuperTudatos Önfejlesztés™-t, amelybe egységes egészként integráltam mindazt a pozitív gondolkodással és boldogsággal kapcsolatos tudást, ami a gyakorlati tapasztalatom szerint bárhol a világon a legjobban működik, hogy boldog és harmonikus életet teremthessünk.

 

Ez az a tréning, amivel valóban 4 nap alatt eljuthatsz a boldogsághoz pozitív gondolkodással! Sőt mi több, ez a tréning egy életre egy olyan eszközt ad a kezedbe, amivel nemcsak eljuthatsz a boldogság vágyott területére, de ott is tudsz maradni!

 

Mindebben a SzuperTudatos Közösség nemzetközi hálózata is segít tagjainknak, melyet férjemmel közösen hoztunk létre. A SzuperTudatos közösség csupán 2 év alatt majdnem száz tagot számlál és már 5 általam kiképzett SCC Instruktor tanítja a tréningeket a világban.

 

Én imádom azt, amit csinálok és amit létrehoztam, és tudom, hogy mennyivel könnyebb és jobb az élet akkor, ha az ember a boldogságban lubickol a depresszió helyett. A klienseimnek és a hallgatóimnak is ezzel a lelkesedéssel adom át az összes tudást, hogy ők is képesek legyenek a boldogság megtapasztalására, és arra, hogy tudják, a pozitív gondolkodás, a teremtésünk működik!

 

Minden kliensem és hallgatóm egyedi úttal rendelkezik és nekem a legnagyobb öröm, amikor csillogó szemmel teljes átalakuláson mennek keresztül egy-egy tanácsadás vagy tréning alatt, azonnal megtapaszvalva mindazt, amit itt a leírt szavak nem tudnak átadni. 🙂

 

Hihetetlen látni a boldogságtól sugárzó arcokat, és nekem ez a fontos, hogy nagyobb boldogságot hozzunk létre a pozitív gondolkodásunkkal, mert ez lehetséges!

 

Röviden ennyit az én utamról, bár még órákig tudnék áradozni, 🙂 hogy ez a módszer mennyire csodálatos, és hogy mennyire kiteljesítette az életem!!!

 

A kérdés azonban az, hogy vajon Te készen állsz rá, hogy pozitív gondolkodással és magasabb szintű tudatossággal tegyél a boldogságodért? Én mindent megtettem érte, hogy neked ez a legkönnyebb legyen. Most rajtad a sor! 🙂

 

Vedd kezedbe az Élet Kézikönyvét!

 

A SzuperTudatos Önfejlesztés™ a kulcs az életedhez, mellyel megnyithatod saját rejtett kincsesládád, hogy megváltoztathasd a gátló tényezőket és felfedezd az erősségeidet a boldogságod útján! 

 

SzuperTudatos Önfejlesztés önállóan használható táblázatrendszerével és személyes mentori segítségemmel:

 

  • pozitív gondolkodást, sikeres irányt és harmonikus rendet viszel az életedbe, nagy változásokat indítasz el, egyszerűen és gyorsan;

 

  • már az első tréning napon és azt követően folyamatosan „aha”-élményekben, nagy felismerésekben és szerencsés „véletlenek” sorozatában lesz részed;

 

  • akárcsak egy robusztus hókotróval, eltakaríthatod az utadból a blokkoló energiákat, gátlásokat, hogy a pozitív gondolkodás útján egyenesen haladhass célod, a boldogság felé;

 

  • megszabadulsz öngátló hiedelmeidtől, öntudatlanul magadban hordozott gátjaidól, és a boldogságot karnyújtásnyira hozó pozitív gondolkodást, a szeretet erejét környezetedre is sugározni fogod;

 

  • megtanulod, hogyan teremts életedbe jó dolgokat nap mint nap önállóan, a pénzgondok megoldásától a kapcsolataid rendbehozásán keresztül egészen a régóta dédelgetett, legnagyobb titkos vágyad valóra váltásáig!

 

Ha már idáig értél az olvasásban…, most vegyél egy mély lélegzetet…, és tedd ÚJ kezdetté ezt a pillanatot!

 

Lehet, hogy kételkedsz, mert sokat csalódtál, rosszakat tapasztaltál, vagy csak eleged van a pozitív gondolkodásból, mert úgy látod, hiába használod, nem működik. Tudom, hogy miről beszélsz, és éppen ezért nálam olyat fogsz tanulni, hallani, amit máshol még soha!

 

Mert akkor is, ha most ezt nem így látod: egy merész döntéssel mindörökre vége lehet a magányos viaskodásnak, a kétségeknek, a boldogtalanságnak és a „talán”-oknak.

 

Én kitapostam neked előre az utat, és megmutatom, hogy TE hogyan járhatsz rajta. Neked nem kell éveket kínlódni, keresgélni, csalódásokat begyűjteni, sok időt, energiát és több milliót rászánni, hogy jobb legyen.

 

Csupán élned kell a lehetőséggel, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ használatával, amit azért hoztam létre, hogy Neked és másoknak könnyebb legyen elérni a boldogságot a pozitív gondolkodással, mert ez lehetséges! Ha az teszed, amit tőlem tanulsz, garantálom, hogy boldogsággá változik minden az életedben!

 

Hallgass arra a megérzésre, mely idáig hozott, mert itt az idő: kattints át a kurzoroddal – és legfőképpen fejben is 🙂 – a pozitív gondolkodásra és boldogságra, hiszen megérdemled TE is!