Email
Előadó író, vállalkozó,
Toastmasters elnöke

Mikóczi Ferenc vagyok, 45 éves felvidéki magyar vállalkozó. Csallóköz szívében, Dunaszerdahelyen élek a nejemmel és két csodálatos gyermekemmel.

2012-ben eljutottam életem azon szakaszába, amikor úgy éreztem, hogy kicsúszott a talaj a lábam alól. A családi vállalkozásom sikeres volt, én mégis rosszul éreztem magam a bőrömben. Tudtam, hogy változtatnom kell. Ekkortájt ismerkedtem meg az önfejlesztés világával és a tudatos életmóddal. 2012 volt az én Átalakulásomnak a kezdete. Mondhatni megszállottan kezdtem el kutatni, tanulni és magamat fejleszteni.
Az utam során rengeteg könyvet olvastam el, hanganyagokat hallgattam, konferenciákra jártam. Részt vettem a legelismertebb képzéseken, a legjobb előadóknál. Így jutottam el Budapestre, majd 2018-ban az önfejlesztés bölcsőjébe Amerikába. A megszerzett tudás önmagában mit sem ér, ha nem alkalmazod a gyakorlatban. Ezért mindig olyan mentort kerestem magamnak, akinek a szavai összhangban voltak a tetteivel. Én is ebben hiszek és alkalmazom is. A tapasztalatommal szeretnék másoknak segíteni, hiszen az én hitvallásom, hogy a tudást ne tartsuk meg magunknak, hanem adjuk át másoknak is.