Az interjú – ma 20:00:

Hamarosan kezdődik…

 

Tudj meg többet Orsiról itt és foglald le most az ajándék konzultációdat: https://www.obnconsultancy.com

Az interjú végén Orsi által említett akciót ITT veheted igénybe. Klikk ide a részletekért!

Facebook: https://www.facebook.com/obnconsultancy/

Előzetes az interjúból:

 

Orsi B Nagy vállalkozó és üzleti stratéga, aki partnerével együtt megalapította a Mega Success Expo-t.

Egyik célja, hogy az Ön vállalkozását hatékonyabbá tegye, időt és pénzt takarítson meg vállalatának. Több mint 8 éves tapasztalattal rendelkezik az üzleti rendszerek és folyamatok kialakításában melyet az Egyesült Királyság nemzeti és nemzetközi közlekedési cégeinél és más vállalkozásoknál szerzett. Segítséget nyújt különböző méretű vállalkozásoknak. Különösen érdekli a személyes és a vállalati márka kialakítása a közösségi médián keresztül. Nagy hozzáértéssel segíti a vállalkozók, a vállalkozások és a diplomások képzését arról, hogyan építsék a saját márkájukat a legújabb online felületek segítségével.

Hiszi, hogy a folyamatos tanulás a siker kulcsa. Az Egyesült Királyságban él már több mint 17 éve, ez tette lehetővé számára, hogy bővítse üzleti ismereteit és tapasztalatait. A Mega Success Expo üzleti konferencia segítségével átadja a legfrissebb szűretlen üzleti ismereteket Kelet-Közép Európában élő vállalkozó számára.

MOTTÓ:

Amit lehet könnyebben és hatékonyban csinálni azt csináljuk úgy.

SZTORI:

Mindig keresem azokat a lehetőségeket melyek megkönnyíti és hatékonyabbá teszik a munkánkat.  Hiszem hogy ez a vállalkozásokban sincsen másképp, mindig van lehetőség  hogy többet, jobbat nyújtsuk rövidebb idő alatt. Az egyik kedvenc  tapasztalatom egy franchise élelmiszereket forgalmazó cégnél történt.  Mikor odahívtak akkor hamar szembesültem azzal a ténnyel, hogy az üzlet mennyire rossz helyszínen van. Hiába forgalmaz nagyszerű termékeket a helyszín egyszerűen megölte az üzletet. Tudtuk a tulajdonossal együtt, hogy egy új üzlethelyiség megtalálása London belvárosában hónapokat fog igénybe venni. Így kerestük azokat a lehetőségeket, melyek a vállalkozást életben tartják, míg sikerül a megfelelő üzlethelységet megtalálni. A cég átvizsgálása során megtaláltuk azokat a pontokat mellyel tudtuk növelni a webshopnak termékei számát költségemelkedés nélkül, 93 %-kal csökkentettük a vásárlói panaszokat és megháromszoroztuk a webshop forgalmát.