Előzetes az interjúból:

 

Pető Bence vagyok, könyvmarketing szakértő, a Benned is van egy könyv! c. bestseller könyv szerzője.

2015-ben, miután az első könyvben közreműködtem azt a célt tűztem ki magam elé, hogy 1000 szakértői könyv megszületésében akarok segítséget nyújtani értékteremtő kisvállalkozóknak, és a személyes brandjük építését célul tűző szakértőknek.

Eddig közel 50 vállalkozónak segítettem személyesen, valamint a Bestseller Könyvíró Programon™ keresztül, hogy miként rendszerezzék, struktúrálják és marketingezzék az emberek ezreinek hasznot jelentő tapasztalataikat és a tudásukat.

Küldetésemnek tartom, hogy személyes példámon keresztül inspiráljam a fiatalokat, valamint a kezdő vállalkozókat.

Mentorom Pongor-Juhász Attila és Brendon Burchard. Előbbivel 4 éve dolgozom együtt, utóbbival 2019 márciusában fogok személyesen találkozni.

Tudtad, hogy lehetsz olyan könyvnek a szerzője, amibe egy betűt nem írtál? Sőt, ez a könyv ráadásul úgy a tiéd, hogy nem is a Te tudásod szerepel benne?
2016 januárjában megkeresett egy fiatalember, hogy segítsek neki abban, hogy 3 hónap múlva kezében legyen a könyve.

Elmondása szerint egy novemberi rendezvényen döntötte el, hogy egy fél éven belül könyvszerzővé válik, mégpedig úgy, hogy azonnal kiposztolta a követői számára a megjelenés dátumát.
Ezt követően kidolgozta a stratégiáját:

• valójában ő nem írni fog, hanem interjúkat készít,
• nem az ő tudásáról fog szólni a könyv, hanem a beszélgetőtársai történeteiről,
• és megkeresi azokat a szakértőket, akik pedig majd segítenek abban neki, hogy a videós tartalmakból könyv szülessen.

A könyv valóban elkészült a megcélzott időpontra, és egy több, mint 1100 példányban elkelt bestsellerré vált, jóllehet a célközönsége rendkívül szűk: a repülésimádók.

A fiatalember pedig nem más, mint Gere Tamás, aki azóta alkalmazottból vállalkozóvá vált, és már nem csak a Pilótaszemmel nevű közösségét inspirálja, hanem kisvállalkozók tucatjainak lett online marketinges kivitelezője.