Előzetes az interjúból:

 

 

8 éve foglalkozom online vállalkozás építéssel és marketinggel.
Valamint írtam több könyvet is e témában.

Több tucat vállalkozás elindításában és felfuttatásában vettem részt itthon és külföldön és volt szerencsém tanulni a világ legsikeresebb vállalkozóitól és marketingeseitől.
Sok mindent felépítettem:

  • Irányítottam félmillió dollár értékű weboldalakat
  • Nem ritka, hogy az általam kitalált marketing akár 30-35 millió forinttal is növeli a cégek bevételét
  • Voltam nemzetközi társkereső iroda marketing vezetője
  • Tartottam tréningeket, amiken eddig 500+ fiatal vállalkozó vett részt
  • Sikeresen árultam online szinte mindent (SEO szolgáltatást, tőzsdei szoftvert, tanácsadást, tréninget, weboldalakat, stb.) itthon és külföldön is.

És eközben végig megőriztem egy olyan szabad és független életmódot, amit soha nem adnék oda semmiért. Lehettem bárhol és csinálhattam bármit időbeli kötöttségek nélkül.

Ezt a szabad és eredményes élet- és marketing filozófiát adom át ügyfeleimnek és tanfolyam résztvevőimnek egyaránt.

 

Sztori:

Mindig is csodáltam a fiatal internet millimosokat, és rengeteg történetet olvastam róluk. De az egyik különösen érdekes volt.
Russell Brunsonról szólt, aki huszonéves idahoi srácként egy krumpli kilövő puska elkészítéséhez csinált DVD-t (Ez ott a krumpliföldeken nagy hobbi).
Ebből kereste meg az első párezer dollárját, amiből belevágott egy nagyobb projektbe, amiből már pár tízezer dollárt csinált, majd abból még többet, és így lépkedett fel többszát millió dollárig.
Annyira inspiráló volt a személye, hogy kimentem egyszer egy tanfolyamra hozzá valamikor 2011-ben.
Egy komplett kis irodaházat béreltek Boise városban. Az irodája egyik külső fala teljesen üvegből volt, egy kis folyóra, és erdőre nézett. Gyönyörű volt.
A rákövetkező 4 napban úgy éreztem magam, mintha egy sci-fibe csöppentem volna.
Megmutatott minden technikát, körbevezetett a részlegeikben és kiselőadást kaptunk minden szakemberétől.
Volt egy „War room” (magyarul: háborús terem), ahol a nagy bevezető kampányokat csinálják élesben. Képzelj el egy kb. 50 nm-es termet egy óriási tárgyalóval és kb. 10 monitorral, ahonnan élesben követik, hogy néha 1-1 nap alatt hogy keresnek akár fél millió dollárt egy termékbevezetéssel.
Nem túlzok, amikor azt mondom, hogy életre szóló élmény volt, és a mai napig használom azt a tudást, amit ott kaptam, és nagyban hozzájárult, hogy szabad és sikeres internetes vállalkozó lettem.
Ha érdekel a történetem, akkor nézd meg a velem készült videót most, és meríts Te is motivációt belőle.

Küldetése:

Vállalkozó szellemű fiataloknak segítek az önmegvalósításban, olyan online technikákkal, amikkel automatikus jövedelmet és szabad életmódot teremthetnek.

Az élet túl rövid ahhoz, hogy egy íróasztal mögött éld bezárva. Csináld inkább, amit szeretsz amikor akarod, és ahol akarod.